L’exercici terapèutic, pautat per un fisioterapeuta

Actualizado: 8 de nov de 2020

L’exercici terapèutic pautat per un fisioterapeuta és un bon aliat per a la salut de les persones amb lesions o patologies que requereixen un seguiment professional. Mans de Sant és el centre de fisioteràpia de referència a Sant Cugat i també ofereix el servei a domicili.


Qualsevol tipus d’activitat física moderada és bona per a la salut. Perdrem pes, estarem en

forma, àgils, forts i de més bon humor. Però es pot donar el cas que hi hagi dolor o es manifesti alguna patologia. Per això és indispensable posar-se en mans d’un fisioterapeuta:

perquè sigui el professional sanitari qui pauti els exercicis que s’adaptin a la situació de cada pacient.


Els fisioterapeutes recorden que l’ús de l’exercici físic com a eina terapèutica és competència del fisioterapeuta, que és el professional sanitari que pot prescriure’l, administrar-lo i fer-ne el seguiment. Així com els medicaments es prenen segons les indicacions, la dosi i la freqüència pautada pel professional sanitari adequat, l’exercici terapèutic l’ha d’administrar el fisioterapeuta.
Els fisioterapeute recorden que sempre som a temps de deixar enrere la vida sedentària i sumar-nos a la vida activa, a l’anar caminant als llocs, a l’exercici moderat. I sempre que calgui perquè hi hagi dubtes o dolor, el millor és acudir al fisioterapeuta.


18 vistas0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • https://www.youtube.com/channel/UCD1

© 2019 Mans de Sant

Fisioterapia A Domicilio Sant Cugat

 info@mansdesant.com

Todos los derechos reservados

Aviso Legal

Términos y condiciones de uso web

Condiciones de venta web